Hahó, nem értem, mit mondasz...nem értem, mit akarsz mondani, nem értem, amiket írogatsz. Eddig nagyon tiszteltelek, jó publicistának tartottalak, jó politikusként tiszteltelek, jó barátom voltál - de most nem értem mi a te valódi mondanivalód. Mint az agymosó KISZ-tábor utáni lázadó fiatalok, most te is megrendültél.

Az EU 27 tagállamában átlagosan 43 százalékkal csökkent a halálos közúti balesetek száma 2001 és 2010 között az Európai Közúti Biztonsági Tanács (ETSC) napokban nyilvánosságra hozott jelentése szerint. Magyarország közútjain az említett időszakban 40 százalékkal kevesebben haltak meg, mint tíz évvel korábban - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) Baleset-megelőzési Bizottsága az MTI-vel.

Menyből a Doktor? Ha mélyinterjú készülne velem, valahol ott kezdeném, már kora gyermekkoromban vonzódtam a helikopterhez. Sikerült is minden úgy kinéző játékhoz hozzájutnom, és jött a csoda: távirányítós, motoros - olyan mint az eredeti. Sajna az előszoba keskeny volt a szűkített bal fordulóhoz, úgy zuhantam le a géppel, ahogy kell. Nem szegte kedvemet, és jött a csoda, fiatal orvosként azt mondta a Főnök: "Ugorj ki helyettem repülni!". 

Már csak egy jobbkanyar és innentől a kelet halálútja a 471-es. Szeretem ezt az utat, mert gyönyörű tájon vezet át kedves kisvárosokat köt össze. Rettegek ettől az úttól, mert kilométerenként keresztek,

Egy új kutatás során az alsó végtagok ízületeit vizsgálták és hasonlították össze járás és futás közben. Az eredmények szerint a gyaloglást a csípő, míg a futást inkább a boka segíti energiatermeléssel.

A közvélemény indulatait mindig felkorbácsolja egy halálos baleset, különösen akkor, ha többen hunytak el a helyszínen vagy később a kórházban. Az alábbi internetes gyűjtésből származó összeállítás is mutatja, mennyire különbözőek lehetnek az ítéletek - de nincs két egyforma eset sem.

Vége a morbus hungaricusnak, úgy érezzük, hogy leküzdöttük a TBC-t.  Jelentősen csökkent a megbetegedések száma, átalakul az ellátási struktúra, megszűnik a kötelező szűrővizsgálat. A hazai trend az európai vonalakat követi, a baj csak az, hogy nálunk is nagy a területi egyenlőtlenség,  míg az ország egyes részein remek a helyzet, a keleti határszélen érvényesül az ukrán és román hatás – messze nem rózsás a helyzet.

5. oldal / 13
Joomla templates by a4joomla