Életveszélyes az állapota egy kislánynak, akit áramütés ért Szigetszentmiklóson
Budapest, 2012. január 4., szerda (MTI) - Újra kellett éleszteni egy tízéves kislányt, akit áramütés ért szerda este Szigetszentmiklóson – közölte a mentők sajtóügyeletese az MTI-vel. Németh Cecília azt mondta, mentők tájékoztatása szerint a kislányt újraélesztették, légzése stabil, állapota azonban súlyos, életveszélyes. A gyermekkel már elindultak a fővárosi Heim Pál kórházba - tette hozzá az ügyeletes. A baleset körülményeiről az MTI-nek egyelőre nem sikerült információt szereznie.


 

London, 2013. október 9., szerda (MTI) - A repülőgépek keltette zaj 10-20 százalékkal növeli az agyi érkatasztrófa és a szívbetegségek kockázatát - mutatták ki két nagyszabású tanulmányban brit és amerikai kutatók.

 

Egy-egy baleset kapcsán különösen a hozzászólásokban lehet igen elítélő véleményeket olvasni az "öreg" vezetőkről. Talán a legjobb, amit olvastam: "Azért kellett előznöm, mert előttem totyorgott...". Persze lehet az idősebb kolléga csak betartotta a sebességkorlátozást, előzési kényszerről még nem nagyon hallottam, egy lehetőség, ha gyorsabban akarsz menni és adottak a feltételek. De nézzük a tényeket.

Kíváncsi vagyok te mit tennél egy életveszélyes forgalmi helyzetben. A szavazáshoz kattints a képre! Köszönöm a szavazatot.

 

Így készül a Te honlapod, kattints ide!

Mielőtt nagy leleplezésre éhes olvasók örülnének - pontosan semmit. Azaz becsületesen végeztek a munkájukat, egy szülés után pár nappal erősen vérző nőbeteget kórházba szállítottak, aki hamarosan műtétre is került,

A 86 éves Marika néni fiatalosan kelt  fel az ágyból, hisz vasárnap van, ünneplőt ölt magára és siet a templomba.Marika néni minden vasárnap elmegy a templomba, ezt tanulta a Horthy-rendszerben, betartotta a kommunizmus alatt és mióta újra szabadon teheti megtartotta jó szokását.

Siófok, 2011. július 12., kedd (MTI)

Az erős szélben gumicsónak sodródott el, és vízen rekedt hajósok, szörfösök, vízibiciklisek kértek segítséget a vízi rendőröktől hétfőn a Balatonnál - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata kedden az MTI-vel.

Az első- és másodfokú viharjelzések idején, az időnként erős széllökések miatt nőtt a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság ügyeletére befutó segítségkérések száma.     

 A hétfői széllökések idején három szörfös is bajba került, egyikük szörfjének eltörött az árboca. Mivel nem tudtak felkapaszkodni a deszkájukra, a vízi járőrök segítették partra őket. Két nő Balatonkenese közelében vízibiciklivel, három ember pedig Csopak térségében gumicsónakkal sodródott el úgy, hogy a saját erejükből nem tudtak visszatérni a partra, ezért rajtuk is a vízi rendőrök segítettek. Balatonfürednél kifogyott egy háromfős csapatot szállító vitorlás kishajó üzemanyaga és a vitorla is használhatatlanná vált, ezért egy közeli kikötőbe vontatták a vízi járművet. A mentések során mindenki épségben a partra került.

A siófoki obszervatórium tájékoztatása szerint a legközelebb csütörtökön kora délutántól lehet számítani viharos erejű széllökésekre a Balatonnál.


 

Anzix - így hívták a kedves kis képes postai levelezőlapot, amit öröm volt küldeni, öröm volt kapni. Nem volt internet, nem volt email, de a postás hozta az üdvözletet a távolból. Egy képeslap gyűjtemény  az élő történelem, így megosztom veletek is...

9. oldal / 13
Joomla templates by a4joomla