Mielőtt mindenki sajnálna, nagyon jól aludtam. Nem voltak rémálmaim, békésen pihentem. Este ugyan kiakadt az otthoni WIFI, már nem tudtam ránézni kedvenc oldalaimra, sebaj gondoltam, WIFI kikapcsol, mobil internet bekapcsol és már megy a hypernet. Nem megy!

A pázsitfűfélék pollenkoncentrációja sokfelé elérheti a tüneteket okozó szintet is - hívja fel a figyelmet az ÁNTSZ.­ A pázsitfűfélék pollenkoncentrációja országszerte emelkedik, az elkövetkező napokban sokfelé elérheti a tüneteket okozó közepes, sőt helyenként a magas szintet is ­ figyelmeztet az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ)

Változik a honlapvilág, egyre többen böngésznek mobil eszközökről, így jogos az elvárás, hogy a honlapod ne csak asztali gépen, hanem mobil telefonon és tableten is azonnal élvezhető legyen. Meg kell változtatni honlapkészítő szokásainkat, kompromisszumra kényszerülünk, legyen asztali gépen csodás a dizájn,

Hát mással is megesett már, volt egy elmaradt mobilszámlám. Jött is SMS: Be kell fizetni! Hát akkor, be kell fizetni, be is megyek a helyi nagy áruházban lévő szolgáltatói képviseletre, és fizetek mint egy katonatiszt! A számla 16.697,- forint. Kisasszony pötyög, én fizetek, aszongya az pontosan

Bár egyesek szerint az újraélesztés csak a 60-70-es évek slágertémája volt az orvosi szakirodalomban, tény, hogy ma is minden sürgősségi betegellátásban dolgozónak, és kiemelten minden orvosnak naprakész ismeretekkel kell rendelkeznie e területen, mert bármikor találkozhat reanimációt igénylő esettel.

Évtizedes tapasztalat, hogy sajnos gyakran vegyül üröm is az örömbe a szeretet ünnepén. Az egész évi rohanás után kapkodva készülünk a nagy ajándékozásra. Változékony az időjárás, hó, jég, eső – de nekünk még meg kell venni a kinézett ajándékot, és rettenetes a csúcsforgalom.  A kis koccanástól, a súlyos sérüléssel járó balesetek is gyakrabban előfordulnak az ünnepi forgatagban. Gyalogosként is védtelenek vagyunk, sietünk a csúszós úton, kezünk teli csomagokkal, és kész a baj: szerencsés esetben megússzuk egy csuklótöréssel, rosszabb esetben combnyaktörés a bevásárlás vége.

2016. 02. 28.

A Gerecse hegységben, Vértestolna közelében, a falutól alig 1 kilométerre, erdős területen balesetet szenvedett egy Cessna 152 típusú repülőgép. A fedélzetén tartózkodó két személy közül az egyik, egy román állampolgár, a helyszínen életét vesztette, a másik, magyar állampolgárságú személyt

mentőhelikopter szállította súlyos sérülésekkel kórházba. Mindketten rendelkeztek pilóta szakszolgálati engedéllyel. A repülőgép a leadott repülési terve alapján Gödöllőről szállt fel, és Győr érintésével ide érkezett volna vissza is.

10. oldal / 13
Joomla templates by a4joomla