2017. augusztus 4., péntek, 09:48

Nekem fontos a véleményed, kérlek szavazz!

Miközben előznek téged jön szembe is egy autó. Te mit tennél?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 

 

Így készül a Te honlapod, kattints ide!

Kategória: Ács Gábor Doki Blog
2016. október 2., vasárnap, 16:29

(Nem történt) tragédia az M0-áson?

"Feltehetőleg vezetés közben rosszul lett az M0-áson egy harminc év körüli nő, elvesztette uralmát a jármű fölött és a szalagkorlátnak csapódott. Az anyuka és a vele utazó hét éves gyermeke életveszélyes sérüléseket szenvedett, a katasztrófavédelem munkatársai csak mintegy fél óra alatt tudták kiszabadítani a sérülteket az összeroncsolódott járműből. Több mentőautó is érkezett a helyszínre, a gyermeksérültet mentőhelikopter szállította kórházba."- szólhatnának a hírek. Szerencsére nem ez történt, az anyuka rosszul lett vezetés közben,

Kategória: Ács Gábor Doki Blog
2016. szeptember 19., hétfő, 10:24

Magyarországi kisrepülő balesetek 2016

2016. 02. 28.

A Gerecse hegységben, Vértestolna közelében, a falutól alig 1 kilométerre, erdős területen balesetet szenvedett egy Cessna 152 típusú repülőgép. A fedélzetén tartózkodó két személy közül az egyik, egy román állampolgár, a helyszínen életét vesztette, a másik, magyar állampolgárságú személyt

mentőhelikopter szállította súlyos sérülésekkel kórházba. Mindketten rendelkeztek pilóta szakszolgálati engedéllyel. A repülőgép a leadott repülési terve alapján Gödöllőről szállt fel, és Győr érintésével ide érkezett volna vissza is.

Kategória: Ács Gábor Doki Blog
2016. szeptember 8., csütörtök, 13:04

Mentőhelikopter tragédia Szlovákiában

Lezuhant az Air – Transport Europe (ATE) mentőhelikoptere a Besztercebányához közeli Sebő (Strelníky) település körzetében, a gép háromfős személyzete és a fedélzeten szállított beteg, egy 38 éves férfi életét vesztette – jelentette a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség csütörtökön a légi mentőkre hivatkozva. A szerencsétlenség okairól, körülményeiről és pontos időpontjáról egyelőre nem hoztak nyilvánosságra hivatalos adatokat, a helikoptert éjfél után kezdték keresni.

Kategória: Ács Gábor Doki Blog
2016. augusztus 24., szerda, 07:50

Miért vár a helikopter?

Sok sérültes vagy tömegbalesetek felszámolásának legfontosabb kárhelyparancsnoki szempontja, hogy ne helyezzük át gyorsan a kárhelyet a kórházba. Ha azonnal felkapunk minden sérültet és minimális ellátás mellett berohanunk vele a legközelebbi kórházba, akkor nem sok jót tettünk. Egyszer tanúja és részese voltam egy ausztriai tömegbaleset ellátásának, a kárhely felszámolásának. Sok sérült, rengeteg mentőautó, három helikopter. Két-három percenként indulnak a mentőautók a helyszínről, közben két helikopter is elstartol, a harmadik várakozik. "Miért nem mentek ?"- kérdezem.

Kategória: Ács Gábor Doki Blog
2016. augusztus 20., szombat, 10:16

Nekem fontos a véleményed, kérlek szavazz!

Kíváncsi vagyok te mit tennél egy életveszélyes forgalmi helyzetben. A szavazáshoz kattints a képre! Köszönöm a szavazatot.

 

Így készül a Te honlapod, kattints ide!

Kategória: Ács Gábor Doki Blog
1. oldal / 4
Joomla templates by a4joomla