2016. szeptember 26., hétfő, 12:31

Becsöngettek! Honlap suli - első óra!

Reszkessetek nebulók, ez itt nem buli, hanem beindult a honlap suli ! Persze, rögtön elkattinthatsz, ha nem akarsz magad készíteni egy szép és népszerű honlapot. Akkor se olvasd tovább, ha te már mindent tudsz, mert én nem sok újat tudok mondani neked. Ha már régóta tervezgeted, hogy jó lenne egy saját honlap, olcsón, és úgy, hogy te magad is el tud készíteni, akkor jó helyen jársz. Elmondjam, hogy én hogy csináltam? Eláruljam a titkot? Nincs titok, mert minden fent van az interneten, mindent megtalálsz a gugli keresőben. Kezdjük is el, írjuk be, hogy ingyenes honlap...

Olcsó tárhely - Ingyen honlap

És jönnek a megoldások. Biztos az első három fizetett hirdetés a legjobb, nézzük is meg, mit kínálnak. Én elsőnek a webnode.hu ajánlatát választottam. Valóban néhány kattintás és már kész is a weboldalam, meg lehet tekinteni az eredményt az acsgabordoki.webnode.hu linken. akkor kezdjük az elemzést. Akinek semmi fogalma nincs arról, hogy épül fel egy honlap, lehet már a sablon választásnál eltéved, mert azt sem tudja mi az. A beállításoknál lehetőség van a fejléc és a lábléc HTML  kódjának a megadására, remek szolgáltatás, de biztos, hogy többen úgy járnak mint én és felteszik a kérdést, mi van, ide meg mi kell?

Webnode

Az összes lehetőséget kipróbálva végül is több mint 12 oldalt sikerült hozzáadnom a honlaphoz, az egyes oldalak könnyen szerkeszthetők, az oldalcím azonnal megjelenik a menüben. Választhatsz fotógalériát, termékbemutatót és árlistát is. Egy kis ízelítő mindenből, ami az alap igényeket kielégíti. Ingyenes csomagomhoz kapcsolt fiókom áttekintésekor megtudom, hogy az oldal maximális mérete 100 MB, a maximális adatforgalom 1 GB. És rögtön ott az ajánlat: Légy Prémium felhasználó...Elég bonyolult és hosszú ez a domain név, de rögtön kapsz ajánlatot saját domain név regisztrációra is. Lehet saját email fiókod is - válts prémiumra! És a Te biztonságodat szolgálja az online adatmentés és helyreállítás, csak vált prémiumra! Az árlistára kattintva havi 1600,- forint és 5300,- forint közötti csomagokat választhatsz, ha profi szeretnél lenni, ehhez regisztrálhatsz egy .hu végű domain nevet is egy évre 4500,- forintért. Vagy használhatod az ingyenes oldalt, úgy ahogy van, ez a te döntésed.

Webnode

 

 

Megtekintve: 4982 alkalommal Fissítve: 2017. augusztus 23., szerda, 13:26
Joomla templates by a4joomla